Jäsenlehti 2/1999

 

Sataset paukkui - suurten joukkoon

Nyt se sitten tapahtui, Rauman Laitesukeltajat saavutti maagisen 400:n jäsenen rajan, ja samalla pääsimme suurten sukellusseurojen joukkoon, joita Suomessa on tällä hetkellä kahdeksan. Kaikki kuitenkin alle neljänsadan jäsenen suuruisia. Seuramme kasvu aikana jolloin myös uusia sukellusseuroja syntyy ennätystahtiin - kaikkiaan jo yli 200 - asettaa meille todellisia haasteita.

Toiminnan lisääntyminen yhdellä sektorilla ei saa olla pois toiselta, vaan jokaisella jäsenellä on oikeus tuntea kuuluvansa omaan sukellusseuraan. Niinpä meidän on oltava herkkiä uudistamaan seuraorganisaatiota myös jatkossa kulloisenkin tarpeen mukaan. Samalla on myös tärkeää että mahdollisimman moni on aktiivisena tekemässä toimivaa sukellusseuraa. Näin turvaamme toimintakykymme myös tulevina kasvun vuosina.

Tässä numerossa julkaistavassa jäsenlistassa on kaikki helmikuussa liittoon ilmoitetut nimet. Sen jälkeen on tapahtunut joitakin muutoksia (=lisäyksiä). Muistathan päivittää tietosi, mikäli ne ovat puutteelliset tai hukassa kokonaan.

Siispä kesän kynnyksellä toivotan kaikille toimeliasta ja turvallista avovesikautta.

-Lasse-

 


 

Päivitetty 12.11.2002