Liity Jäseneksi !

Tervehdys,

 

Olemme aktiivinen sukellusyhdistys noin 500 jäsenellä, joista noin puolet ovat nuorisoa. Kesäaikana laitesukelluksen saralla järjestämme seuralähtöjä keskiviikkoisin, joissa sukellukset suunnitellaan kokemattomimman ehdoilla, uusien varusteiden ja tai tauon jälkeisesti matalaan veteen halutessaan. Lähdöllä lähes aina kokenut sukellusvanhin. Kokeneille löytyy ryhmä aktiivisista ja tai tekniikkasukelluksen puolelta, nämä ja muut jäsenten omat lähdöt ovat sukelluskokemuksen mukaisesti avoinna. Seurallamme on kaksi venettä, marssinopeus noin 7-8kn. Veneiden kipparikoulutuksen/hyväksynnän jälkeen vapaasti käytettävissä, seuralähtöjen väliaikoina.

Lapsellasi on mahdollisuus päästä mukaan norppa- tai kuuttitoimintaamme. Meidän kanssa opit niin uimaan kuin sukeltamaan. Meillä mielessä on enemmänkin hauskanpito ja yhtenäisyys kuin tavoitteellinen kilpauinti. Otamme vastaan uusia norppia toimintaamme ikäluokaltaan 7-11 vuotiaita. Jos kiinnostuit ota yhteyttä sähköpostitse norpat@raumanlaitesukeltajat.fi tai numerosta 046 556 1856.

Täyttämällä linkin lomakkeen ja lähettämällä sen eteenpäin ohjeiden mukaan, olet lähellä seuran jäsenyyttä. Lomakkeen saa sähköisesti täytettyä avattuasi sen Adobe Acrobat reader ohjelmalla.

Jasenhakemus 2017