Liity Jäseneksi !

Seuramme on ottanut 2019 käyttöön uuden jäsenrekisteriohjelman Seuramappi.

Pyydämme kaikkia jäseniä päivittämään tietonsa järjestelmään alla olevan linkin kautta.

Päivitys on aloitettu nuorista ja edetään jaosto kerrallaan. Uuden järjestelmän mukana myös laskutus muuttuu. Saat järjestelmästä käyttäjätunnuksen ja salasanan palveluun. Jatkossa laskut lähetetään sähköpostitse siihen sähköpostiosoitteeseen, joka on järjestelmässä. Ilmoittautuessasi, muista valita jaokset johon kuulut, tästä muodostuu jäsenmaksu.

Järjestelmästä näkyy myös harjoituspäivät kellonaikoineen joihin voi ilmoittautua ohjelmasta. Uusi ohjelma edistää yhdistystoimintaamme, pyydämme jäsenistöltämme pikaisesti päivityksiä jäsenrekisteriimme, Kiitos !

Tietoa pyydetään jakamaan jäsenille !

Linkki palveluun

https://seuramappi.fi/raumanlaitesukeltajat/ilmoittaudu.php

 

Olemme aktiivinen sukellusyhdistys noin 500 jäsenellä, joista noin puolet ovat nuorisoa. Kesäaikana laitesukelluksen saralla järjestämme seuralähtöjä keskiviikkoisin, joissa sukellukset suunnitellaan kokemattomimman ehdoilla, uusien varusteiden ja tai tauon jälkeisesti matalaan veteen halutessaan. Lähdöllä lähes aina kokenut sukellusvanhin. Kokeneille löytyy ryhmä aktiivisista ja tai tekniikkasukelluksen puolelta, nämä ja muut jäsenten omat lähdöt ovat sukelluskokemuksen mukaisesti avoinna. Seurallamme on kaksi venettä, marssinopeus noin 7-8kn. Veneiden kipparikoulutuksen/hyväksynnän jälkeen vapaasti käytettävissä, seuralähtöjen väliaikoina.

Lapsellasi on mahdollisuus päästä mukaan norppa- tai kuuttitoimintaamme. Meidän kanssa opit niin uimaan kuin sukeltamaan. Meillä mielessä on enemmänkin hauskanpito ja yhtenäisyys kuin tavoitteellinen kilpauinti. Otamme vastaan uusia norppia toimintaamme ikäluokaltaan 7-11 vuotiaita. Jos kiinnostuit ota yhteyttä sähköpostitse norpat@raumanlaitesukeltajat.fi tai numerosta 046 556 1856.