Perjantain Kuntosalivuoro

Hei liikunnan ystävät !
Rauman Laitesukeltajat ovat solmineet Rivarko Oy:n kanssa sopimuksen Uimahallin alakerran kuntosalin käyttämisestä lastensa uintiharjoitusten aikaan, varsinaisen aukiolo aikojen ulkopuolella. Käyttäjät ovat velvoitettuja maksamaan normaalin kuntosalit käyntimaksut käynneistään; 10-kortit, 1kk ja pidemmät kausikortit ostetaan Rivarko Oy:n toimipisteestä karjalankatu 16:sta. Kertamaksut voi maksaa uimahallin kassalle aukioloaikana, 10 kortit merkkautetaan kasalla sen ollessa auki.
Kuntosalin harjoituksissa noudatettava vastuuvalmentajien antamia ohjeita, ulkopuolisia henkilöitä suvaita käyttövuorollamme, heistä on ilmoitettava välittömästi vastuuhenkilölle.
Harjoittelu on pääsääntöisesti omatoimista, omalla vastuulla tapahtuvaa. Ohjatuilla harjoitustunneilla seuran jäsenmaksun maksaneilla on voimassa seuramme tapaturmavakuutus.
Joudumme lopettamaan harjoituskerrat jos ilmenee väärinkäytöksiä tai sääntörikkomuksia, tai kun asiasta tulee ongelma Yrittäjälle……

Vastuuhenkilöinä aloittavat kaksin, Heidi Leppänen ja Anne-Mari Torpo. Kokeneista kuntosalikävijöistä toivotaan muutamaa vastuuhenkilöä heidän lisäkseen.

Ei muuta ku Reenaamaan ja iloista mieltä,
Jyrki Nurmi RLS pj.