Vauvauinnin ilmoittautuminen

Vauvauinnin ilmoittautuminen

Keväällä 2018 vauva- ja perheuinnissa on tilaa noin 35:lle lapselle (0-4 v), joten todennäköisesti kaikki halukkaat pääsevät ryhmiin. Ryhmiin otetaan lapset ilmoittautumisjärjestyksessä. Kaikille ilmoituksen jättäneille vastataan tuloksesta. Ilmottautuminen on auki 29.12.2017 tai kunnes kaikki paikat ovat täynnä.

Ennen vauvauinnin aloittamista (voi olla siis käytännössä myöhemmin keväällä) lapsen tulee olla 3kk täyttänyt sekä yli 5 kg painoinen. Samoin ennen uinnin aloittamista on osallistuttava vauvauinnin infoon, joka järjestetään ryhmään päässeille viikolla 2. Ensimmäinen uintikerta on viikonloppuna 13.1. tai 14.1. ilmoitettulla ryhmäajalla. Voit lomakkeen lopussa toivoa uintipäiväksi lauantaita tai sunnuntaita. Lopullisen päätöksen tekee seura. Samalla lomakkeella voit ilmoittaa useamman lapsen samasta perheestä. Saman perheen kaikki lapset (3kk-4v) uivat samana päivänä samaan aikaan.

Linkki ilmoittautumiseen:  https://goo.gl/forms/vm6JEmru0M4RvD9N2

Voit olla meihin yhteydessä Facebookissa, sähköpostilla (vauvauinti@raumanlaitesukeltajat.fi) tai puhelimitse 040 7218995 (Tiia Laihinen)