Aihearkisto: Uutiset

Norpat ja Kuutit

Hei kaikki!

Joulu on tulossa ja tontut ovat liikkeellä. Syyskauden viimeiset harjoitukset ovat norpilla ja kuuteilla 14.12.2018. Kevään harjoitukset alkavat 11.01.2019.

Hyvää joulua ja railakasta uutta vuotta!

Toivottaa kaikki ohjaajat!

2020 täyttölista

Kesäkuu
4, 11 päivät m halminen
18- m vartio
25 – t suominen

Heinäkuu
2 – j vähämaa
9 – h haikala
16 – t suominen
23 – h haikala

 1. Elokuu
  6 – j heine
  13 – m vartio
  20 j vähämaa
  27 – j heine
  3.9 – h haikala

Norpat ja Kuutit

Hei, vanhemmat!

Kesä alkaa lähestyä ja viimeiset harjoitukset tekevät tuloaan. Viimeinen kerta on perjantaina 19.5. Kesäisin käymme joka tiistai Kuuskajaskarissa seuramme mökillä. Kulkumme käy seuramme veneellä, mukaan saavat tulla niin lapset kuin vanhemmatkin, jos veneessä on tilaa. Lähtö tapahtuu Petäjäksen etapista, Leppäläntie 65 klo. 18.00. Tule sinäkin edes kerran kesällä mökkeilemään, uimaan, saunomaan, grillaamaan ja ennen kaikkea viihtymään.

Hyvää kesän odotusta toivottavat ohjaajat!

Norpat ja kuutit!

Heips! Uimahallin rannekkeet tulevat meille nyt käyttöön. Jokainen NORPPA lunastaa oman rannekkeensa (10€) ja kassalla siihen ladataan koko kauden perjantai uinnit. Lataaminen on maksutonta, sillä se menee seuran laskuun. Rannekkeeseen on myös mahdollista ladata omia uinteja. Täten rannekkeet jäävät lasten/aikuisten huolehdittavaksi niin että ne myös muistetaan ottaa joka perjantai mukaan hallille.

Aikuiset, jotka eivät ui, mutta haluavat katsomoon seuraamaan uinteja, niin kassan lähettyviltä löytyy kertakäyttölippuja sitä varten.

KUUTIT

Perjantai-illalla avataan invaportti alle 5-vuotiaita varten, josta heidän vanhempansa pääsevät saattajaksi mukaan taka-aulaan, näillä vanhemmilla myös kertakäyttölippuja saatavilla kassan lähettyviltä. Viisi vuotta täyttäneet ja sitä vanhempien kuuttien tulee ostaa oma ranneke, joka on siis 10€. Näihin kuuttien rannekkeisiin ladataan kassalta koko kauden perjantai uinnit. Näiden kuuttien vanhemmilla myös kertakäyttöliput, jotta pääsevät saattamaan heidät.